Poika, Isä, Pyhä-henki ja neitsyt maria

Lauma teini-anarkisteja, juopotteli perjantai illan kunniaksi.
"Tekis mieli ojentaa natsisikoja" "jep niitä armottomia luupäitä". Lauma suuntasi vaasankadulle yritettyään ensin saada happy endingiä ilman papereita. Ei mennyt läpi ja pettymys kalvasi heidän suuria sielujaan. Siinä samassa hiiviskeli mieleen suunnitelma natsien tappamisesta.
"Syypäitä olette te!" Skimaskipäinen jurrissa keikaroiva, teinianarkistijuoppo – huutaa samealla, äänellä.

 Heitä vastaan konkeloiva vanhaliiton piri-vieteri, viskivauhti päissään latasi nulikkaa turpaan. Vanha öykkäri sylkee ja huutaa, jotain natseille tyypillistä sontaa, kuten "Armeija on nykyään läski-perseille" ja "Suomi kaatuu Venäjälle ja syypäitä olette te". Poliisi ja ambulanssi kutsutaan paikalle. Tajuton anarkisti kiidätetään ensiapuun ja hänet murjonut uusnatsi saa kyydin Pasilaan.

Tätä näytöstä sivusta seurannut nuori nisti hurrasi tappelulle, kunnes poliisin nähdessään kipitti salavihkaan karkuun metroaseman liukuovista, alas liukuportaita rynnäten kohti vessoja, ennen kuin vartijat tunnistaisivat vanhan tuttunsa. Viiden gramman heroiini pussukka kuumotteli jo reikää taskuun. Vessaan päästyään hän nyrpisti nenäänsä paskakusen hajulle, ryhdistäytyi ja kyhäsi piikin, jonka tykitti nopeasti ja poistui muina miehinä, perjantai iltaa juhlistavien opiskelijoiden ja känniääliöiden meluavaan ruuhkaan. Nuorukainen pujotteli ja tunki vastavirtaan haisevan väkijoukon läpi. Hän kompuroi portaikkoa ylös poistui metroasemalta ja könysi Katri Valan puistoon. Hän soitti juuri töistä päässeelle huoralleen, jota kutsui tyttöystäväksi, koska jakoivat asunnon, aidsin ja piikit.

"Kautta pyhän hengen eli likaisten vitun lakanoiteni!!" Rääkyy tämä kaunis saatana, ulkomuotonsa kuin noidalla, hengessään juopon tuulahdus ja sydän kylmästä kivestä. Hän on Huora. Huora oli lähdössä öihin tissit tanassa ja posliini pillu hiestä kiiltäen. Likainen horo kyhäsi vielä rohkaisevat piristeopiaattikoktail-piikit – 6kpl ennen kuin paineli räntäsateeseen tienaamaan seuraavaa ikuisen elämän tuuttia.


Comments

Popular Posts